Regler och förhållningssätt

Bedömningssamtal och rådgivning

All terapi och coaching inleds med 1-3 bedömningssamtal á 50 min för att göra en bedömning av problemets art och avgöra vilken hjälp du eller ni behöver. Om jag rekommenderar er att fortsätta i behandling hos mig föreslår jag en inriktning på terapin eller samtalen som är lämplig. Ni bestämmer då er antingen för att fortsätta med en behandling eller för att själv jobba vidare med hjälp av de vägledande bedömningssamtalen.

Session

Alla sessioner varar i 50 min beroende på behandlingsform. Samtliga sessioner bygger på samtal som ibland också kompletteras med övningar.

Bokningar och avbokningar

Bokning och avbokning av en session oavsett om det är samtalsterapi, stödterapi, konsultation eller coachning sker via mejl: mirja@psykolog.es.
Avbokningar senare än 24 timmar innan bokad session debiteras fulltaxa.

Betalning

Betalning för samtalsterapi, stödsamtal och psykologisk rådgivning, kan antingen betalas i förväg via kontokort på min sida eller via PayPal senast dagen innan session. Stripe och PayPal bokför din betalning samt informerar mig om att den är genomförd.